Sallent celebrarà la seva primera Setmana de la Gent Gran de la història

263
L’alcalde del municipi, David Saldoni, explica que

L’Àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Sallent ha organitzat la Setmana de la Gent Gran amb la voluntat de fer protagonistes a les persones grans de Sallent.

La Setmana de la Gent Gran és una iniciativa que neix des de l’Àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Sallent i de les entitats participants amb la voluntat de ser un espai de reconeixement a les persones grans del municipi. L’alcalde de Sallent, David Saldoni, explica que “la Setmana de la Gent Gran té l’objectiu de tocar tots els àmbits que afecten a la gent gran”.

Durant la Setmana de la Gent Gran, que és de l’1 al 7 d’abril hi haurà diferents activitats. El primer dia de la setmana, l’1, hi haurà el taller ‘la meva història’ que treballarà la memòria, la creativitat i l’apoderament personal. Una altra de totes les activitats programades és la d’un curs introductori a l’ús de les noves tecnologies. El dijous 4 d’abril destaquen dos tallers, un sobre la seguretat en les compres a distància i un altre per reflexionar sobre la tasca professional en l’atenció a les persones grans a través del joc.

Els últims actes programats dins la Setmana de la Gent Gran serà el diumenge 7 d’abril a les 12 del migdia, on se celebrarà l’Audició de Sardanes Coble Ciutat de Terraça a la Plaça Pere Claret i, a les 6 de la tarda, es farà el ball de cloenda a càrrec d’Andreus Trio.