Aquest mes d’octubre s’està celebrant el mes de la gent gran a molts municipis del Bages, coincidint que el dia 1 va ser el Dia Internacional d’aquest col·lectiu. Un d’aquests municipis és Sallent on s’estan duent a terme diferents activitats, no només pensades per a gent gran, sinó per a totes les edats, cosa que ha fet que el públic sigui intergeneracional.

Per exemple, s’ha realitzat una xerrada sobre alimentació saludable, un concert de boleros, un taller d’autocura i un altre de risoteràpia, entre altres. El taller de risoteràpia (ioga per riure) va aplegar una trentena de persones que van poder compartir riures i sortir en un estat diferent amb el qual van entrar.

El concert de boleros “amb un toc de joventut” va ser tot un èxit d’assistència, aplegant 90 persones, i protagonitzat pel pianista Biel i la cantant Leyre. El taller d’expressió corporal, que se celebra una nova edició dimecres 20 d’octubre, va anar a càrrec d’Iris Hinojosa i es van treballar diverses àrees d’expressió corporal.

Durant aquestes darreres setmanes d’octubre, es farà un dinar conjunt amb les persones usuàries del SAED (El servei d’Atenció a l’Entorn Domiciliari) i professionals del servei (20/10), hi haurà una mostra de danses tradicionals a càrrec de l’Esbart Vila de Sallent (23/10), l’obra teatral Felins i Divins (24/10), la comèdia musical Talent al Convent (24/10), un taller d’autocura (27/10) i un altre sobre la memòria i l’apoderament personal, La meva història (27, 28 i 29/10).