Sallent haurà de viure les Enramades de manera confinada, una notícia que es va saber a finals de març quan es va anunciar que s’havia d’anul·lar la festa, entre altres coses, per la impossibilitat dels veïns de trobar-se i preparar-les.

Malgrat tot, des de l’Ajuntament de Sallent i els Amics de les Enramades han volgut presentar un programa d’actes especial per a la ocació. Enguany, s’havien de celebrar de l’11 al 15 de juny amb el tradicional passacarrers, els balls a plaça, els Embotits i les balladetes. Amb tot, però, de cara el dimecres s’ha convocat a tots els sallentins a les 7 de la tarda (19:00h), perquè engalanin el seu balcó amb les trenetes, papallones i diferents materials perquè els carrers es vegin engalanats. 

De cara el dijous a les 12 del migdia, es publicarà un vídeo amb el toc d’Enramada interpretat, com cada any, per l’esbart vila de Sallent i es podrà veure pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Sallent. El mateix dijous, a dos quarts de sis de la tarda hi haurà un passacarrers amb dues xarangues que amenitzarà els carrers de Sallent, inclós la botjosa, cornet i Cabrianes en mostra d’agraïment a tots els enramadors. Per acabar el dijous,  a l’espai cultural Fàbrica Vella la sallentina Júlia Sala farà un concert, sense públic, que es podrà seguir per les xarxes socials de l’Ajuntament i el mateix passarà el divedres amb la cantautora Mercè Riera acompanyada amb el seu guitarrista Ferran Orriols. 

De cara el dissabte a les 12 del migdia, es publicarà un CD de les músiques de Sallent que mai havia estat digitalitzat. El mateix dissabte a les set de la tarda (19:00h) es publicarà el Retaules dels Embotits, un espectacle que, un any si un any no, explica la llegenda dels embotits. 

Pel que fa de cara diumenge a les 7 de tarda (19:00h), un concert del grup de Gospell de Sallent, un concert del 2017.  Finalment, dilluns, a les cinc de la tarda (17:00h), es publicarà un vídeo realitzat pels infants de Sallent sobre les Balladetes. Fa unes setmanes es va enviar un tutorial i de cara el dilluns es penjarà el vídeo final on els infants són els protagonistes. 

La festa de les Enramades va començar fa gairebé 700 anys, ja que se’n tenen les primeres dades del 1325. La festa ha rebut el Premi Nacional de Cultura a la millor iniciativa artística al carrer, el 1992, o les denominacions de festa d’interès turístic i festa tradicional d’interès nacional, el 1999.