Sallent celebra l’edició 33 de la Nit de l’Esportista

107

Lluís Ruiz es va endur el premi principal a millor esportista en l’edició 33 de la Nit de l’Esportista de Sallent. Una gala que va tenir lloc al Pavelló d’Esports Agustín Rueda i que va ser conduïda per Arcadi Alibés, periodista de TV3, i Cristina Fàbregas, presidenta de la Penya Barcelonista de Sallent.

Hi van assistir més de 1.000 persones, uns 500 comensals al sopar i 550 que van estar presents a l’entrega de premis i actuacions. Els guardons es van lliurar als 240 esportistes i equips més destacats de cada especialitat.

Al llarg de la nit, també va haver-hi diverses actuacions: el grup de fit-dance del Club Natació Sallent, els grups de hip-hop de la mateixa entitat i el grup de hip-hop de l’Escola de Dansa Julieta Soler, La Colla, entre d’altres.

Alguns dels premis que es van repartir van ser el millor esportista promesa, per Mariona Vidal, jugadora de l’Igualada de futbol i el Premi a la Superació per Eva Immaculada Fabregat, medallista als desens Jocs Nacionals de trasplantats a GijónAsturies.