Sallent celebra el Dia Mundial de la Poesia

185

Amb el lema de Imperdible, el poema de Joan Brossa, la Biblioteca de Sallent organitza diverses activitats. L’esdeveniment estrella serà ‘Poesia al Parc’ que es durà a terme el proper dimecres. La bibliotecària de Sallent, Montse Casals, explica que “serà una activitat oberta a tothom” per l’èxit de les edicions anteriors.

La xarxa de biblioteques del Bages, el Bergada i el Moianès s’han coordinat per celebrar el Dia Mundial de la Poesia sota el lema de Imperdible, el poema de Joan Brossa.

“Poesia al Parc” és una de les activitats estrella, una activitat que ja s’ha celebrat en dues ocasions, a la primavera i a la tardor de l’any passat. Ara, però, presenta la novetat de ser una activitat oberta a tothom, organitzada per la Biblioteca de Sallent i l’entitat d’Ampans. La bibliotecària de Sallent, Montse Casals, explica que ‘Poesia al Parc’ “va ser un èxit tant a la primavera com a la tardor i per això hem decidit obrir-la a tots els públics”.

‘Poesia al Parc’, que se celebrarà el proper dimecres a dos quarts de quatre de la tarda, començarà amb una trobada a la Biblioteca de Sallent i es farà camí cap a la plaça dels Arbres, on es faran les primeres lectures i, finalment, s’anirà al parc on és llegiran més poemes. Casals explica que “hi haurà autors i autores moderns, com Rupi Kaur, Enric Casasses, Karmelo Iribarren i Joana Raspall”, entre d’altres.

Durant els propers dies, en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, Sallent acollirà altres activitats com una exposició de llibres de poesia i una altra exposició d’un alfabet fotogràfic per celebrar el 100è aniversari del naixement de Joan Brossa.

De cara a Sant Jordi, la Biblioteca de Sallent està treballant per organitzar un taller de narració de comptes i un taller d’escriptura creativa.