Sallent busca l’empresa que es faci càrrec de les obres de la nova Residència

72

La construcció de la nova Residència Municipal de Sallent i el Centre de Dia és el gran repte del govern sallentí en aquest nou curs polític. A finals de juliol es va aprovar l’expedient de contractació per licitar les obres. Ara el procés de licitació ja s’ha obert i Sallent espera adjudicar les obres entre finals de setembre i principis d’octubre a una empresa que es pugui fer càrrec dels treballs.

El que no canvia és la voluntat de l’Ajuntament per assumir íntegrament el cost de la residència que estaria sobre els 7 milions d’euros. Ho explica el regidor d’Urbanisme Miquel Estruch.

La residència està projectada des del punt de vista d’espais moderns. Es passaria de les 56 places a les 90 i es mantindria la titularitat pública. La construcció de l’edifici és cada vegada més necessària.

L’Ajuntament assumirà tot el cost gràcies a la venda d’immobles i herències, a banda dels fons propis. Recordem que l’Ajuntament va tancar l’exercici 2021 amb un romament de tresoreria de 5 milions i escatx i un estalvi de net d’1 milió i mig aproximadament.