Sallent augmenta en nombre d’habitants

213

El passat dimecres durant el ple ordinari de novembre es va passar com a un punt de l’ordre del dia quin patró d’habitants hi havia a Sallent. Un total de 6.669 habitants són els que es van comptabilitzar a principis d’any.

D’aquesta xifra, 3.452 són dones i 3.217 són homes. Segons l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, en els últims tres anys la població de Sallent s’ha estabilitzat i fins i tot ha augmentat amb un total de trenta-tres persones, perquè l’any passat Sallent tenia 6636 habitants.

Ribalta deixa clar que es una xifra molt positiva i que seguiran treballant perquè vagi augmentant. Des de Fem Poble, la seva cap de llista Marta Busquets, va assegurar que no era una dada positiva perquè “Sallent és un poble molt envellit perquè hi falten joves, i sense joves no hi ha futur” va assegurar.

Busquets també va dir que actualment a Sallent hi ha 700 pisos buits però és una odisea poder-los llogar. Per la seva banda, des de Junts per Sallent Cabrianes i Cornet, van assegurar que s’alegraven del creixement però que ara amb l’equip de govern i oposició calia fer un pla d’estratègies compartides. El que va proposar Saldoni va ser celebrar un ple monogràfic d’estratègies pel creixement en habitants, és a dir, un pla elaborat amb tots els partits polítics del poble.

Finalment Ribalta va afegir que ja s’han començat a fer accions perquè no hi hagi pisos buits a Sallent, com per exemple cobrar un recàrrec aquells propietaris que tinguin pisos per llogar.