Sallent anuncia una partida de 80.000 euros en ajuts a autònoms i petites empreses afectades per l’estat d’alarma

107
Comerç Sallent
Comerç Sallent

L’Ajuntament de Sallent ha fet oficial la xifra d’ajuts que anirà destinada a pal·liar els efectes del coronavirus al poble, entre els autònoms i les petites empreses afectades. En total, es destinaran 80.000 € d’ajut tal com es va recollir en el Pla de Xoc per Sallent, Cabrianes i Cornet, emergència COVID-19, aprovat al Ple del passat 5 de maig.

Les ajudes es podran sol·licitar a partir de l’1 de juny, fins al 19 de juny, i es podran demanar dos tipus d’ajudes. La primera línia anirà destinada als treballadors i treballadores autònomes que han vist suspesa la seva activitat econòmica per l’estat d’alarma o que hagin patit una reducció del 50 % en la seva facturació durant l’abril, en comparació al mateix mes de l’any anterior. Per accedir a aquesta línia, caldrà estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries, i d’alta al RETA, així com està empadronat al municipi.

La segona línia d’ajuts va destinada a subvencionar les empreses amb un màxim de 6 empleats, que disposin d’un local comercial obert al públic i que hagin hagut de tancar-lo durant l’estat d’alarma. També poden accedir a l’ajuda les empreses que hagin vist reduïda la seva facturació un 50% respecte de l’abril de l’any anterior. Els requisits per accedir són els mateixos que en la primera línia, a més a més, de disposar de la llicència municipal o comunicació prèvia d’obertura.

Tota la informació i documentació necessària per a sol·licitar els ajuts la podreu trobar en aquest link. Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu a sll.covid@sallent.cat o trucar al 93 820 61 92 del Servei de Promoció Econòmica Municipal.