Sallent anul·la la setmana cultural i Sant Jordi

163

Sallent no podrà gaudir de la setmana cultural ni de la diada de Sant Jordi. Així s’ha decidit des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sallent.

El regidor de cultura, Diego Miranda, explica que “és una decisió que ens hi hem vist obligats davant la crisi sanitària de la Covid-19.” Una declaració on també ha afirmat que “amb l’Espai Cultural Fàbrica Vella també hem hagut de prendre una decisió i hem ajornat molts actes”.

La setmana cultural havia de començar el 17 d’abril amb la presentació del CD de sardanes del Jaume Riu amb la Cobla La Principal de la Bisbal a la Fàbrica Vella. Amb tot havia de ser fins al 26 d’Abril amb la 2a representació del Musical l’Ogre Verd de l’Escola de Música també a la fàbrica vella juntament amb “Diferent TRail”, l’activitat esportiva que organitzava l’entitat LA Diferent.

Val a dir, que des de la regidoria també s’està pensant una alternativa que pugui substituir tota l’anul·lació de les activitats culturals. Una proposta que està sobre de la taula.

La decisió que se suma a la ja anunciada el passat dilluns de suspendre les Enramades de Sallent. La decisió s’ha vist forçada a prendre’s després de les mesures que s’han adoptat des del Govern i les autoritats sanitàries davant de la crisi sanitària, que impedeix les trobades i reunions de persones.