Sallent té una altra cara després de les obres

205

Finalitzen les obres que s’estaven fent al municipi de Sallent pels serveis municipals i de manteniment de l’Ajuntament.

Una de les millores que s’ha portat a terme durant aquest mes ha estat arreglar el paviment de llamborda dels carrers Bisbe Balls i Torres Amat, situats a la plaça de la Pau, que connecta amb el carrer Cós. Durant els 17 dies han estat tallats per les obres i fins el 22 d’agost no es tornarà a obrir la circulació de vehicles habitual. El regidor de serveis i manteniment municipals i medi natural, Salvador Sibila, ens ho explica.

Per altra banda, Sallent també ha mirat pel reciclatge i el manteniment. És per aquest motiu que s’han incorporat nous contenidors de rebuig amb un pedal per facilitar la seva obertura i tancament. Els contenidors disposen d’unes enganxines que ofereixen petites recomanacions per aconseguir un poble net.

Una altra de les millores és la restauració de la pintura a la zona d’aparcament del Pont Nou, al carrer Camp de la Bota i a la sortida Nord de Sallent. Pel que fa a la plaça de la Pau, al costat del Viver d’empreses, s’ha ampliat un metre, ja que s’ha tancat l’olivera Sibila ho ha comentat.

La protectora d’animals Seproan també s’ha beneficiat d’aquestes millores, tal com ha explicat Sibila, ja que s’han dut a terme obres a diverses teulades de les gàbies dels gossos i s’han solucionat els desperfectes del canal de reg. A causa de les obres, s’han hagut de tallar el trànsit d’alguns carrers i això ha generat queixes per part d’alguns sallentins.

Finalment, l’Ajuntament de Sallent, està treballant en la neteja i compactació de l’esplanada principal de l’Escorxador, alhora que es tanca la casa i es formigona la part davantera entre nau i nau. El conjunt total de les obres acabarà a finals d’agost.