Sallent acull una trobada per empoderar les dones

141

REDACCIÓ |La X Trobada de Dones del Bages es farà aquest dissabte 25 de març a Sallent. Es tracta d’una iniciativa del SIAF (Servei d’Informació i Atenció a la Dona) del Consell Comarcal del Bages amb el qual es vol dotar les dones d’eines d’empoderament a través de diferents activitats.

L’esdeveniment es farà al matí a l’escola Torres i Amat, a partir de les 10h. Es faran diferents tallers com “Enredades en la història” sobre les representacions de la feminitat al cinema o el “Tastet al teatre de les oprimides” que treballarà les desigualtats de gènere a través de la vivencialitat i el teatre. També hi haurà tallers de lectura que explicaran com educar prescindint dels estereotips de gènere. Tallers de decoupage, d’herbes remeieres i fins i tot de Dance i Fitness. A més a més, hi haurà servei de canguratge per a les dones que hi assisteixin amb els seus fills i filles.

Qui vulgui pot participar a la trobada, des de col·lectius i associacions de dones, fins a dones a nivell particular que siguin majors d’edat. Cal inscriure’s als tallers abans del 22 de març a l’Ajuntament de Sallent al correu: dona@ccbages.cat, al telèfon 936930363 o a http://dona.ccbages.cat.