Una cinquantena de persones han assistit aquest diumenge a la presentació de la Montserrat North Face, una iniciativa que busca impulsar el patrimoni de la Catalunya Central a través del ciclisme. 

L’hotel Mas de la Sala, de Sallent, ha estat l’espai encarregat d’acollir la presentació del projecte, que vol barrejar ciclisme amb gastronomia, vi i cultura. 

Segons ha explicat el Regió 7, els assistents van poder viure l’experiència de primera mà a través d’una prova pilot que simula el que serà en un futur el projecte. Els ciclistes van poder escollir  la ruta que volien fer, en funció de si preferien anar per carretera o muntanya. Totes les rutes, però, anaven acompanyades d’una visita cultural: així, uns van acabar visitant la Casa Museu Torres Amat, mentre els altres van passar pel Celler Sanmartí. 

Just aquesta és la fórmula que proposa la Montserrat North Face: mesclar totes les ofertes gastronòmiques i culturals de la comarca amb el turisme esportiu. És per això que la presentació no només anava dirigida a futurs clients, sinó també a empreses col·laboradores del sector cultural o de la restauració que es vulguin obrir a un públic nou.