Sallent acull la Jornada de Futbol Femení el 16 de maig

141

La Jornada de Futbol Femení arriba a Sallent – i a les 14 delegacions territorials de la Federació Catalana de Futbol (FCF) – el proper dilluns 16 de maig. I és que aquest és el quart any consecutiu que la Federació organitza aquesta jornada per tot Catalunya. L’objectiu és el de promoure el futbol entre les noies d’entre 6 i 16 anys que no practiquin habitualment aquest esport. D’altra banda, però, també va dirigit a aquelles que ja juguen a futbol i volen millorar la tècnica.

Les inscripcions són gratuïtes, i la iniciativa, fins la data, ha tingut molt bona rebuda. Unes 2.000 jugadores  han participat a les edicions anteriors. Durant la presentació de la jornada esportiva, que s’ha dut a terme al C.E. Sallent, la Federació s’ha mostrat satisfeta amb aquestes dades però assegura que “hi ha molta feina per fer”. Albert Garrofé, directiu de la Federació Catalana, ha manifesta que se li ha de donar al futbol femení la mateixa importancia que el masculí tot i que no es fa d’un dia per l’altre. És per aquest motiu, afegeix, que la Federació hi treballa a poc a poc.

D’altra banda, Esteve Olivella, delegat de la Federació Catalana al Bages i Berguedà, ha assegurat que esperen que Sallent tingui, aviat, un equip de Futbol Femení.

David Saldoni, a més, ha afirmat que aquesta jornada “és una forma de treballar per la igualtat”. 

Les jonades es duran a terme dilluns 16 de maig i les noies que hi participin practicaran, entre d’altres, domini de la pilota, tècnica individual, ‘rondos’, xuts a porteria, mini partits, controls i passades.