Sallent acollirà tallers per ajudar als pares a orientar els fills

105
Sallent acollirà tallers per ajudar als pares a orientar els fills
Sallent acollirà tallers per ajudar als pares a orientar els fills www.digitalplanetdesign.com

L’Ajuntament de Sallent se suma a la iniciativa del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya “Créixer en família”. Uns cicles adreçats a pares i mares on es reflexionarà i s’intercanviaran vivències sobre l’educació dels seus fills i filles.

Ser pares i mares no és un paper fàcil. No hi ha un manual únic que serveixi per enfocar la tasca educativa de les famílies i són molts els reptes que cada família ha d’afrontar en diferents circumstàncies.

“Créixer en família”, són uns tallers gratuïts on es pretén orientar, reforçar i donar eines per exercir la parentalitat de manera positiva a través d’un professional expert en la matèria que guiarà els pares en temes com l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn i el paper educatiu de l’escola en 6 sessions de dues hores.

Les sessions es realitzaran els dies 12, 19 i 26 de juny i 3, 10 i 17 de juliol de 17 a 19h a la sala Vilà i Valentí. I van adreçades a mares i pares amb fills o filles d’edats compreses entre 0 i 18 anys. Els grups estaran organitzats segons l’edat dels fills i filles: Nadons, petita infància, infància i adolescència.