Sallent acollirà un gran acte en benefici de La Marató de TV3

167
“Entra al Sac, la festa de les famílies”

La festa, que es farà al Mas de la Sala durant tot el dia (de les 10:30h del matí i fins a les 17h de la tarda) i està pensada per a un públic familiar, persegueix un quadrúple objectiu: col·laborar amb la Marató de TV3, promoure un estil de vida saludable, amb l’alimentació i l’esport com a eixos centrals i potenciant els productes km0, posar en valor les activitats que es fan a la comarca, i col·laborar amb la Creu Roja (els assistents podran donar joguines per la seva campanya anual).

Així, en el cartell de propostes, els organitzadors han previst diversos tallers. N’hi haurà de cuina cardiosaludable, ja que la Marató d’aquest any també tractarà aquest tema, que els portaran a terme professionals de la Fundació Alícia pels pares i també pels nens, que els dirigiran l’equip de Cuinetes (Alternatura). També hi haurà tallers de manualitats i de primers auxilis, aquests últims a càrrec de personal de la Creu Roja. Es podrà veure l’espectacle Storytime FARMYARD, o bé participar a l’hora del conte a càrrec de l’Albert de l’Ós Mandrós. Per als més esportistes s’han previst circuits de Geocatching i de bicicletes. Els bombers han confirmat la seva participació amb dos vehicles: un d’antic i un segon de més modern que mostraran a tots els assistents. A més, la festa comptarà amb la participació de parades d’artesans de la comarca que mostraran i vendran roba, complements, joguines, alimentació, etc.

Al darrera d’aquesta iniciativa hi ha el Mas de la Sala (Ignasi Sala), Alternatura (Laia Puigdellívol), Grup 365(Marc Ribas) i la revista Xics (Berta Giralt); i compta amb el patrocini del Parc de la Sèquia i la col·laboració de la Fundació Alícia, Kids&us Manresa, grup Món d’Oci, i Bages terra de vins.

Participar de la jornada costarà 6€ pels nens majors de 2 anys, i serà gratuït pels menors d’aquesta edat i els adults. A més, hi ha la possibilitat de menjar al “Dinar especial cardiosaludable”, que tindrà un cost de 6€ pels nens i 12€ pels adults.

Les inscripcions i els tiquets es poden obtenir a: www.revistaxics.cat