S’ajorna la fira ExpoBages 2020 de Manresa pel coronavirus

147

Malgrat tot, els organitzadors, que són l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Turisme i Fires de Manresa i la comissió organitzadora, valoren la possibilitat de celebrar-la en una nova data i convertir-la en un estímul per a la reactivació econòmica un cop superada l’epidèmia.

En aquesta edició s’havien de celebrar els seus 40 anys d’història i per aquest motiu s’estava treballant en diferents propostes per posar en valor la trajectòria d’una de les fires més històriques de la Catalunya Central. A la vegada, els organitzadors aposten per donar continuïtat i potenciar encara més algunes de les propostes iniciades en la passada edició i que van tenir una molt bona acollida per part del públic.

Com és el cas de l’espai dedicat a les noves tecnologies, englobades en l’anomenada indústria 4.0, o l’apartat gastronòmic, que en l’edició 2019 va estar centrat en l’alimentació saludable.

En les properes setmanes, superat el període de confinament, l’organització valorarà les diferents opcions per reprogramar-la.