S’adjudica la redacció del projecte del local que ocuparà la comissaria de la policia de Sant Fruitós

135
Fotografia: Aj. Sant Fruitós de Bages
Fotografia: Aj. Sant Fruitós de Bages

Aquest local s’adequarà i serà operatiu fins que entri en funcionament l’edifici definitiu

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages adjudica la redacció del projecte d’adequació del local que ocuparà la comissaria de la Policia Local.

El cos santfruitosenc treballarà en un local al carrer Eugeni d’Ors, a tocar de la plaça Onze de Setembre, que el consistori ha llogat per un període de 5 anys.
L’Ajuntament ha adjudicat l’assessorament tècnic per a la redacció del projecte executiu per a les obres de reforma interior i adequació de local al despatx professional Sarrate-Juanola Arquitectura per un import d’uns 7.000 euros.
El projecte definirà tots els elements a nivell arquitectònic i també en l’àmbit de les instal·lacions elèctrica i tèrmica, sanejament i seguretat en cas d’incendi.
El canvi d’ubicació de la comissaria es produeix per la necessitat de disposar d’unes instal·lacions més modernes i operatives ja que les actuals, ubicades a la plaça de la Vila, han quedat obsoletes. Aquest local s’adequarà i serà operatiu fins que entri en funcionament l’edifici definitiu que es construirà al solar que ocupava l’antiga fàbrica Bertran i Serra.