S’acosten dies d’ambient primaveral

158

Comencem la jornada amb valors al termòmetre una mica més alts que ahir en general, i també amb restes de núvols i boires matinals. Amb tot, se’ns presenten dies bastant variables pel que fa a temperatures precisament, on avui ens creuarà un petit front fred que no portarà gaire canvi però de seguida i al seu darrere l’acompanyaran masses d’aire notablement més càlides.
Durant el dia d’avui tindrem generalment cel descobert excepte puntualment al matí, amb clarianes i temperatures un pel més baixes que ahir al migdia.

Dimecres notarem un ambient sensiblement més càlid, on la jornada serà plàcida i agradable; al migdia les temperatures es mouran entre els 14 i 17ºC a la Catalunya central.
Per tant, no esperem canvis destacables excepte alguns núvols baixos a primera hora, boirines al Solsonès al matí també però a la resta el sol serà predominant.

De cara als pròxims dies ens ens arrien un parell o tres de dies amb temperatures per sobre de la mitjana climàtica. Tot i això, al cap de setmana podrien tornar a anar cap avall per l’arribada d’un nou front fred, però seria transitori perquè la tendència, de moment, és anticicló i temperatures molt suaus per l’època.