Comencem el dia amb absoluta calma i tranquil·litat, cel serè i domini de l’ambient assolellat. A més, les temperatures són fresques i fredes arreu, en casos més altes a causa del vent que fa pujar la temperatura. Tot i això, de cara a la tarda arribaran núvols alts i creixeran algunes nuvolades a l’interior, sense risc de ruixats però. En conjunt, les temperatures a la tarda no seran tant altes com ahir i es mantindran entre 14 i 18ºC.

Dijous continuarem amb una dinàmica semblant, tot i que ja començarà a canviar el temps. Amb tot, matí assolellat amb bandes de núvols prims i amb ambient que serà més fred i amb possibles glaçades. A més, notable baixada dels termòmetres al migdia, amb el retorn de l’hivern per l’arribada de la ja anunciada entrada d’aire fred continental. Per tant, valors al centre del dia d’entre tant sols 6 i 11ºC. Tanmateix, a partir del migdia la nuvolositat anirà incrementant-se al migdia fins a quedar el cel tapat a la tarda.

De cara als pròxims dies continuem amb incertesa però els models comencen a afinar. Concretament, divendres serà un dia inestable i molt dinàmic, estones de Sol, núvols i alguns ruixats. Farà fred de valent i ambient hivernal, on la cota de neu sembla que podria baixar fins als 600 i 500 metres, amb precipitació en forma de neu més probable a les comarques Moianès i Solsonès. No obstant això, serà de caràcter feble i bastant poc general.