En 10 dies torna la Festa Major de Santpedor, que les penyes allargaran un dia més amb dinar de trinxats i música al camp de futbol

Sembla que fos ahir però ja ha passat gairebé un any de la Festa Major de Santpedor 2017. Només queden 10 dies per tornar a estar entre carpes al camp de futbol, txarangues, concerts, i activitats de tot tipus pel poble.

Aquest any, les penyes batran de nou un rècord. Fins a 56 colles s’han inscrit al registre de penyes per gaudir de la festa, 3 més que l’any passat. A més, des de la Comissió de Penyes s’ha decidit allargar un dia la Festa Major al recinte de penyes, que un any més serà al camp de futbol vell del Llissach. De manera que aquest any el dilluns encara no es desmuntaran les carpes -es farà a partir de dimarts-, i enlloc d’això es farà un dinar de ‘trinxats’ i música a la tarda.

El tret de sortida, com en els últims cinc anys, serà dijous al vespre amb l’Empartxada, a la plaça Catalunya. Aquest any amb la música de Séptimo A. Abans però, es farà botifarrada, correfoc amb els Bous de Foc, passi del vídeo promocional de la Festa Major 2018 i assaig general del flashmob que les penyes posaran en escena divendres al pregó. També com a novetat, aquest any s’ha posat a la venda el ‘pack de Festa Major’ per 14€

D’altra banda, i com a prèvia de tot plegat, la Comissió de Penyes organitza per tercer any el Cagarruc, amb un premi de 1.000 euros pel guanyador. Serà diumenge 3 de juny al matí al camp de futbol vell, on enguany hi haurà també inflables pels infants. Just a l’esplanada del costat, en paral·lel, el Centre Excursionista 2×2 organitzarà el 3er Llançament Internacional de Mòbils.