S’acaben les classes i obren les piscines, també a Sant Fruitós

168

La piscina municipal de Sant Fruitós de Bages comença temporada amb l’obertura gratuïta el 21 de juny. El company de ràdio Sant Fruitós, Bernat Bernabeu, va fer una entrevista a dues usuàries, el dia de l’obertura.

L’equipament estarà obert fins al pròxim 11 de setembre. La piscina obrirà diàriament des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre, excepte el període comprès entre el 29 d’agost i l’11 de setembre, que obrirà des de 2/4 de 12 del migdia fins a 2/4 de 8 del vespre.

Fins al dia 20 de juny, els interessats en demanar l’abonament de temporada poden dirigir-se a la piscina en horari de 10 a 1 del matí i de 4 a 7 de la tarda. Durant la primera setmana d’obertura de l’equipament, es reforçarà el servei d’atenció al públic per facilitar el tràmit de fer els abonaments. La piscina comptarà amb 2 agents cívics, ens ho explica el regidor de seguretat ciutadana, Tomàs Casero.

Del 4 al 29 de juliol s’iniciaran els cursets de natació pels nens d’entre 4 i 10 anys. El mateix dia 4 es realitzarà una prova de nivell per tal d’establir els diferents grups. Els interessats poden realitzar les inscripcions, del 21 de juny al 3 de juliol a la mateixa piscina, al preu de 30 € pels abonats o 36 € els no abonats.

Imatge. Primer dia de la temporada de les piscines.