La piscina municipal de Sant Fruitós de Bages comença temporada amb l’obertura gratuïta el 21 de juny. El company de ràdio Sant Fruitós, Bernat Bernabeu, va fer una entrevista a dues usuàries, el dia de l’obertura.

L’equipament estarà obert fins al pròxim 11 de setembre. La piscina obrirà diàriament des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre, excepte el període comprès entre el 29 d’agost i l’11 de setembre, que obrirà des de 2/4 de 12 del migdia fins a 2/4 de 8 del vespre.

Fins al dia 20 de juny, els interessats en demanar l’abonament de temporada poden dirigir-se a la piscina en horari de 10 a 1 del matí i de 4 a 7 de la tarda. Durant la primera setmana d’obertura de l’equipament, es reforçarà el servei d’atenció al públic per facilitar el tràmit de fer els abonaments. La piscina comptarà amb 2 agents cívics, ens ho explica el regidor de seguretat ciutadana, Tomàs Casero.

Del 4 al 29 de juliol s’iniciaran els cursets de natació pels nens d’entre 4 i 10 anys. El mateix dia 4 es realitzarà una prova de nivell per tal d’establir els diferents grups. Els interessats poden realitzar les inscripcions, del 21 de juny al 3 de juliol a la mateixa piscina, al preu de 30 € pels abonats o 36 € els no abonats.

Imatge. Primer dia de la temporada de les piscines.