SAC: “ens costa de creure que per fi tindrem un espai propi”

150

Després de 6 anys reivindicant-lo el SAC (Santpedor Art i Creació) veu a prop la llum al final del túnel. Al setembre està previst que puguin traslladar la seva activitat a la que serà la seva nova casa: La Nau. Fins ara, portaven a terme la seva activitat a casa d’algun membre de l’entitat o allà on podien. “Costa de creure que després de tants anys demanant-la podrem anar a la Nau” asseguren des de l’entitat.

El SAC neix anys enrere arrel d’una iniciativa de l’ajuntament per promocionar l’art i la cultura. A dia d’avui hi ha 7 membres que són el nucli dur de l’entitat però sempre estan oberts a rebre noves persones que hi estiguin interessades. “l’art no és una cosa aliena a la gent, tothom pot gaudir de l’art i expressar-se artísticament independentment de la seva formació o del nivell d’enteniment sobre art que tenen” afirmen.

A dia d’avui, Joan Ferrer, membre del SAC, ofereix una exposició d’arts pictòriques sobre el vi al Museu de la Tècnica de Manresa. És una de les moltes activitats i accions que han portat a terme, com el mural pintat al carrer Era de Torrabruna el dia internacional de la dona treballadora o els poemes repartits pel poble i penjats en balcons.

Escolteu l’entrevista competa a Rosa Alonso, Joan Ferrer i Carme Magem, membres del SAC: