Ryan Toolson i el Baxi Manresa arriben a un acord per a la desvinculació del jugador

144

Primer moviment important per a la plantilla del Baxi Manresa de cara a la temporada vinent. I no poc important. Ryan Toolson, després de dues temporades al club, no seguirà la temporada vinent després que el club i ell mateix hagin arribat a un acord per a la seva desvinculació. L’escorta d’Arizona ha disputat 44 partits de Lliga Endesa i 10 partits de Basketball Champions League amb el conjunt del Nou Congost.

D’aquesta manera, el Baxi Manresa perd la seva punta de llança de cara el curs vinent. Malgrat que el club no hagi donat més detalls d’aquesta decisió, tot apunta que el contracte de Toolson era inassumible pel club, especialment després d’aquesta crisi del coronavirus. El club ha volgut agrair públicament la professionalitat, així com desitjar-li sort ell i a tota la seva família d’ara endavant.

Per la seva banda, Ryan Toolson també ha volgut acomiadar-se de l’afició manresana a través d’una carta que ha penjat a les xarxes socials. En aquesta cara assegura que “era un moment que no voliem, però crec que a tots, d’una o altra manera, estem en un moment difícil”. També ha agraït a tota la gent amb qui ha compartit el dia a dia a Manresa i ha dit que “està segur que ens veureu al Passeig de Manresa en el futur“. Ha acabat dient que no és un adéu, sinó un fins aviat.