Ruth Guerrero, presidenta del CE Manresa: “Arribat el cas, faríem l’esforç econòmic per jugar a 2a B”

495

La presidenta del Centre d’Esports Manresa, Ruth Guerrero, ha fet balanç de temporada en una entrevista concedida a l‘Esport i Punt de Ràdio Sant Fruitós. La presidenta, entre altres temes, ha valorat la situació que viu el club en els darrers dies després que la Federació Catalana de Futbol desestimés el seu recurs per jugar la fase d’ascens a 2a B, ocupant la plaça d’un Terrassa que ha pujat a la categoria mencionada.

Aquest recurs posa com a exemple els dos casos similars que s’han produït en la mateixa categoria, però en altres grups, amb el Numància B i el Còrdova B. Aquests dos equips, com passava amb el Vilafranca en el grup català, no podien ascendir de categoria tot i fer mèrits esportius. El motiu és que els primers equips d’ambdós clubs ocupen aquesta categoria i no poden coincidir dos conjunts d’una mateixa entitat en una competició igual.

En aquells casos, l’Àvila i el Pozo-blanco sí que han ocupat la plaça que deixaven Numància i Còrdova per jugar l’ascens. Ruth Guerrero ha destacat que els reglaments no són clars i que deixen espai al dubte. El següent pas del club manresà és esperar la resolució del Comitè Nacional d’Apel·lació, tribunal al qual també han presentat recurs després de la negativa del tribunal català.

D’altra banda, Guerrero ha parlat clar sobre si el primer equip es podria permetre realment pujar a Segona B, per les exigències econòmiques que aquesta categoria reclama.

La presidenta també ha valorat la temporada del primer equip com a molt bona i ha reconegut que l’objectiu de cara a la temporada vinent és el de lluitar pels play-off.

La fase d’ascens a 2a B ja ha començat en el grup d’un Manresa que, de moment, no fa les maletes per marxar de vacances pel que pugui passar.