Ruixats més locals amb ambient fresc

146

Déu-n’hi-do les tempestes d’aquest dimecres! Fortes i amb calamarsa o pedra que, malauradament, hauran fet mal en alguns sectors agrícoles de l’interior. Per sort, però, ja no s’han de repetir aquestes pròximes hores.

Avui ens hem llevat amb núvols abundants i una pluja fina, d’anar fent, i els ruixats que caiguin aquesta tarda seran més locals i no descarregaran amb la intensitat dels últims dies. De totes maneres, el Servei Meteorològic de Catalunya manté vigent un avís d’intensitat de pluja perquè, localment, encara pot ploure amb ganes. L’ambient serà clarament més fresc per efecte del cel més tapat i la majoria de termòmetres es mouran al voltant dels 20ºC.

Demà serà el dia més tranquil de la setmana i dominarà el sol tot i que de bon matí serà fàcil que reapareguin els bancs de boira. A primera hora farà més fresca però de cara al migdia la temperatura es recuperarà i l’ambient serà més càlid. Per tant, aprofiteu el divendres, i més tenint en compte que el cap de setmana tornarà a complicar-se amb nous ruixats i tempestes, sobretot diumenge.