La rotonda a la C-16c queda oficialment inaugurada

84
CatPress

La nova rotonda de la carretera de Berga del costat del Paidos i la urbanització del camí del cementiri ja estan oficialment inaugurats.

Les obres van començar el passat mes d’octubre i han costat uns 538.000€. Tot i que avui es feia la inauguració oficial, l’accés pels vehicles es va obrir el 24 de març.

El Subdirector General d’Infraestructures de Transport Terrestre, David Prat i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés han tallat la cinta amb la presència de representants del teixit empresarial, representants  de l’escola Paidos, de l’equip de govern municipal, de la constructora de les obres Pasquina, del Consell Comarcal, tècnics municipals i alguns dels propietaris que han cedit els terrenys expropiats per a realitzar la infraestructura. La comitiva ha creuat la rotonda d’anada i tornada per demostrar que la infraestructura connecta el poble amb la zona industrial i alhora facilita l’arribada a peu al cementiri. També han passejat pels vials laterals d’accés a la rotonda.

També han inaugurat, la urbanització del camí del cementiri municipal, situat al nord del nucli urbà. Abans de l’actuació era un camí d’un sol vial amb calçada central de terra i graves  i sense recollida d’aigües.

Imatge cedida per Catpress