Rosa Navarro, nova directora de l’escola municipal de música de Santpedor

133
Montse Caparrós a l'esquerre, Rosa Navarro al mig, i Elisabet Casanovas a la dreta FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Montse Caparrós a l'esquerre, Rosa Navarro al mig, i Elisabet Casanovas a la dreta FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Aquest mes de juliol, Navarro ha assumit la direcció de l’escola de música rellevant Montserrat Caparrós que ha estat els darrers quatre anys al càrrec

Relleu a la direcció de l’Escola Municipal de Música de Santpedor. Rosa Navarro agafa la batuta de mans de Montserrat Caparrós que ha estat directora els darrers 4 anys. Caparrós continuarà a l’equip directiu.

Caparrós assumeix les funcions de cap d’estudis. A l’equip directiu també hi ha Elisabet Casanovas de secretària acadèmica. La nova direcció afronta aquest repte per als propers 4 anys. La directora entrant i la directora sortint han compartit aquests darrers dies de juny una nova estada de colònies musicals. En aquesta 21a edició han anat al Port del Compte. Ara a primers de juliol, un cop s’hagin fet les matrícules els més de 200 inscrits, el centre farà un descans estiuenc fins a reprendre la seva activitat al setembre.

En aquests propers 4 anys la direcció ha de fer front no només al treball acadèmic sinó al projecte de remodelació de l’escola que ocupa una part de l’edifici municipal de Ca l’Arola, a la plaça Gran i que en el termini de dos anys disposarà de l’edifici sencer per a l’ensenyament musical.