Rosa Argelaget, l’actual cap de llista Gent pel Poble – Candidatura de Progrés, ha deixat clar per Ona Bages i Ràdio Sallent que no es tornarà a presentar com a cap de llista dins del seu partit actual ni en cap altre. Argelaget l’actual regidora de promoció i imatge del poble, turisme, Pla d’Actuació Municipal i Tecnologies de la Informació explica que amb el seu actual partit no hi té cap vinculació.

La sallentina, durant aquesta legislatura, després de més de 20 anys vinculada al Partit Socialista de Catalunya, en què ha format part de l’executiva de la formació al Bages i ha sigut regidora a Manresa i Sallent, va decidir trencar amb el PSC. Els motius van ser la progressiva supeditació del partit als interessos del PSOE al llarg dels últims mesos i en última instància el suport del partit a les decisions judicials que han acabat amb mig govern i líders socials catalans a la presó, així com el suport a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola. Així ho explica la regidora.

Fent valoració dels tres anys dins de l’ajuntament amb David Saldoni al capdavant, Argelaget assegura que s’ha “sentit molt bé amb l’actual equip de govern”, ja que no només comptaven amb el seu vot sinó amb la seva opinió. Ens ho explica.

Finalment, la regidora ha valorat molt positivament els anys treballats pel seu poble.

Argelaget, per la seva banda, malgrat no presentar-se com a cap de llista també valora la possibilitat d’estar en algun altre partit, ja que “si algun partit m’ho demana, valoraré la seva oferta i el grau de sinceritat amb el qual ho fan”.