Números de récord per tancar els pressupostos de 2015 a Santpedor: 1.554.413€ positius de romanent de tresoreria

211

L’ajuntament de Santpedor ha tancat l’exercici pressupostari del 2015 amb un romanent de tresoreria positiu de 1.554.413,21 euros. És el resultat més elevat de la història del poble -200.000 euros més que l’any passat- i s’ha aconseguit, en gran mesura, gràcies a la contenció en les despeses fixes. La regidora d’Hisenda, Judit Raja, qualifica els resultats econòmics de “molt, molt bons” i diu que “hem passat una mica “l’examen”.

Judit Raja, regidora d’Hisenda, sobre el romanent récord de tresoreria:

 

Raja ha valorat molt positivament els resultats i en especial el fet que s’hagin aconseguit reduint les despeses fixes, “que sempre són molt difícils de rebaixar”.

Judit Raja sobre les despeses fixes i els resultats econòmics presentats:

 

L’alcalde, Xavier Codina, també va valorar de forma molt satisfactòria els resultats econòmics i va voler agrair en especial la tasca feta des de la regidoria d’Hisenda.

Xavier Codina sobre el romanent de tresoreria i la tasca de la regidoria:

 

Aquests resultats econòmics es van donar a compte en el ple municipal d’abril, dimarts passat. Els partits de la oposició van mostrar discrepàncies en l’adjudicació d’algunes partides tot i no entrar massa en detall perquè tampoc es votava cap moció. Fina Rodríguez, portaveu de Progrés Municipal, va puntualitzar que “els vilatans són els que hauràn de decidir si heu passat l’examen o no”.

Roser Llobera, regidora de Convergència i Unió, i Fina Rodríguez, regidora i portaveu de Progrés Municipal, sobre els resultats econòmics.