Roman Montáñez sobre l’opció d’ERTO parcial: “Ho estem parlant amb els advocats; farem el millor pel club”

125
Fotografia de Jordi Biel
Fotografia de Jordi Biel

El director esportiu del Baxi Manresa ha compartit el seu temps amb nosaltres a l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós. Montáñez ha fet un repàs a la situació excepcional que està vivint el primer equip del club. L’exjugador assegura que la principal preocupació és que “no hi ha competició i la gent vol veure jugar a l’equip. Per nosaltres la prioritat esportiva és que els jugadors es quedin a casa i estiguin segurs”.

En aquest sentit, els jugadors de la primera plantilla no han marxat als seus països perquè el club creu que és “el més segur. Viatjar ara per ara no és segur i com diem, la prioritat és assegurar que estan bé”. Montáñez té contacte directe amb els jugadors i ens destaca que “estan bé, alguns més tranquils, alguns no tant perquè estan lluny de la seva família, però conscients de la situació”.

Pel que fa a l’impacte econòmic que pot tenir tot plegat en un club com el Baxi Manresa, Montáñez assegura que encara no s’ha pres cap decisió. “La directiva está treballant amb els advocats per escollir la millor opció pel club. També hem d’estar pendents a si la lliga es reprèn o no, llavors haurem d’adoptar una o altra mesura”.

Recupera l’entrevista sencera: