Román Montañez: “Estic decebut perquè volia seguir i costa acceptar la decisió després de 3 anys esportivament molt bons”

151
Fotografia de Jordi Biel
Fotografia de Jordi Biel

Roman Montañez ha deixat de ser el director esportiu del Baxi Manresa. Una notícia que ha agafat a contrapeu a l’afició manresana i al propi Román, qui en declaracions a Ona Bages assegura que “no s’ho esperava” i que està “decebut perquè jo volia continuar i així m’ho havien fet saber en alguna ocasió”.

El santjoanenc diu que li ha agafat “tot per sorpresa” però accepta la decisió perquè “així és el món del bàsquet i de l’esport”.

Román Montañez, exdirector esportiu del Bàsquet Manresa

En aquest sentit, el bagenc ens explicava que “em va trucar el president i va ser molt clar en les seves explicacions. Estic molt agraït al club perquè van ser ells qui em van donar l’oportunitat d’estar aquí i fer la meva feina el millor que he sabut”.

Román Montañez, exdirector esportiu del Bàsquet Manresa

Montañez no amaga doncs que està decebut per la decisió. Malgrat tot, agraeix al club tota l’oportunitat que li van donar al confiar en ell per aquest càrrec. Montañez també ens explicava que ja havia començat a fer feina per la temporada vinent, però que evidentment, això ara serà tasca d’una altra persona.

De tot plegat, el santjoanenc assegura que haurà de tirar de memòria per saber en què ha fallat.

Román Montañez, exdirector esportiu del Bàsquet Manresa

Escolta l’entrevista sencera amb el Román Montañez!