Roger Torrent reclama que les petites empreses han de tenir més protagonisme a l’economia catalana

222
Imatge: Ona Bages

Roger Torrent reclama que les petites empreses han de tenir més protagonisme a l’economia catalana. Ho va fer durant els premis de comerç de la Cambra del Comerç, que ha aprofitat per reclamar més participació en els next generation. 

A banda els premis han reconegut a diferents empreses de la Catalunya Central la seva tasca amb el medi ambient o la seva trascendència tecnologica. La Creadora, Denso, Oller del Mas, Avinent i Grup Avinyó han siut els premiats d’aquesta edició. En un acte a l’espai de la Plana de l’Om ha començat amb una conferència de Genis Roca sobre la digitalització i cap on avançem la societat a nivell tecnologic. Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent explicava la importància real de les petites empreses en la recuperació i estabilització economica. 

De fet, en el moment dels parlaments també va ser un espai de crítica. Així reclamava la presidenta de la Cambra de Comerç, Sílvia Gratacòs, més ajudes econòmiques per part del Govern.

Qui també ha parlat és l’alcalde Marc Aloy que ha destacat l’adquisició de la Fàbrica Nova.

Al acabar el Grup d’Avinyó va rebre el premi Especial, en reconeixement a la trajectòria de més de 60 anys com a empresa especialitzada en la producció i venda de carn fresca de porc i elaborats de qualitat.