Roger Riera, manresà i jugador del NAC Breda holandès: “Tornarem a entrenar per grups i no farem controls ni testos”

170

A l’Esport i Punt entrevistem el jugador manresà de futbol Roger Riera, actualment a les files del NAC Breda de la Segona Divisió holandesa. L’ex del Nàstic de Manresa s’ha quedat sense temporada, després que els Països Baixos hagi decidit suspendre la temporada de futbol i declarar-la nul·la, és a dir, sense ascensos i descensos.

Una situació que afecta especialment a l’equip de Roger Riera perquè estaven ja classificats pel playoff d’ascens. Riera lamenta que “han donat més valor a menys del 25% de la temporada quan ja haviem disputat més del 75%“. Malgrat que també entén que ara “el futbol és secundari”.

La notícia no s’ha encaixat bé al vestidor, el qual té la sensació “com d’haver llançat la temporada“. Sigui com sigui, Riera haurà de fer ràpidament les maletes perquè als Països Baixos els entrenaments tornaran el pròxim 11 de maig. Segons ens explica el manresà, “coneixerem el protocol de retorn als entrenaments una setmana abans. Ja ens han dit però que tornarem per grups, de 5 o 8 jugadors i no ens faran cap control“.

A més a més, Riera creu que la diferència principal entre els Països Baixos i Espanya, quan al retorn als entrenaments radica en una qüestió “econòmica. Als Països Baixos els equips professionals de futbol ja han cobrat els drets televisius. A més, el confinament ha estat més lleuger als Països Baixos i la gent podia sortir a córrer pel carrer“.

Vols sentit tot el que ens ha dit el Roger? Recupera l’entrevista sencera!