Revetlla de Sant Joan amb calor controlada

68

Iniciem el dijous amb un temps tranquil i més fresc, avui la temperatura matinal ha baixat després de moltes nits de mal dormir. Pel que fa a l’estat del cel, avui ens espera variabilitat amb intervals de núvols que aniran apareixent al llarg del matí. Fins i tot podrien deixar escapar alguna gotellada o ruixat dispers al sud del Bages o Solsonès, durant les hores centrals del dia. En tot cas parlaríem de fenòmens anecdòtics i poc destacables. Tot plegat, amb un termòmetre que és mantindrà sense canvis. Per tant, migdia més aviat poc càlid amb un ambient força agradable.

Demà divendres, més estabilitat. Cel majoritàriament assolellat durant tota la jornada amb alguns núvols passatgers poc importants. Amb tot, tindrem un repunt de la temperatura; demà les màximes pujaran un parell de graus i fregaran els 30ºC als punts més càlids de la Catalunya Central. Calor normal per l’època de l’any.

I de cara als pròxims dies, en conjunt temps tranquil. Durant el cap de setmana tindrem moltes estones de sol combinat amb algunes bandes de núvols, més aviat decoratius. I dissabte fins i tot no es descarta algun ruixat de tarda al nord del Solsonès, però es mantindrà la bonança a la resta. Veurem si dilluns tindrem més inestabilitat amb possibles xàfecs més generals. Pel que fa a la temperatura, a ratlla; nits força confortables i migdies càlids, però sense extrems.