Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Revetlla de Sant Joan al Moianès: l’Estany rep la Flama i Monistrol de Calders fa festa grossa

L’Estany serà la població moianesa encarregada de rebre la Flama del Canigó des del Coll d’Ares. Arribarà a les 8 del vespre a la pista Vella de l’Estany i la portarà la colla de l’Estany i Collsuspina. Un cop arribada la flama s’ha previst la lectura del Manifest de la Diada dels Països Catalans. Acte seguit es repartirà la flama pels diversos pobles de la comarca. 

Un d’ells, Monistrol de Calders, ha preparat una nit de festa de Sant Joan que començarà a dos quarts de 9 de la nit amb un còctel de benvinguda al camp de futbol. La revetlla s’allargarà al mateix emplaçament amb un sopar, l’encesa d’una gran foguera i el concert de l’Orquestra Mitjanit. La Comissió de Festes de Monistrol de Calders, entitat organitzadora, ha assegurat que hi haurà “coca, ratafia i cava per tots els assistents”.

Per la seva banda, Collsuspina també farà un sopar popular i una encesa de la foguera al Solar de Can Mas.

La resta de poblacions han apostat per una revetlla amb grups reduïts i amb precaució, tant per evitar possibles contagis de coronavirus com per reduir al màxim els accidents derivats d’un mal ús del material pirotècnic. A tot això, les autoritats recomanen no tirar coets ni petards a menys de 500 metres de zones boscoses.