Retorn de l’hivern aquest matí

102

Avui cal dur roba d’abric ara al matí perquè les temperatures són notablement més fredes i a molts punts de la Catalunya central, amb glaçades i boires matinals que aniran desfent-se al llarg del matí. No obstant això, al migdia la temperatura es recuperarà amb força fent que el contrast tèrmic entre el dia i la nit sigui relativament gran. Haurem de vigilar doncs amb els refredats!
Després dels petits i testimonials ruixats d’ahir, avui s’acaba la inestabilitat i farà un dia assolellat arreu.

Dijous la jornada serà similar a la d’avui, amb predomini del cel serè i de la bonança a tot el territori. Tot i això, arribaran núvols prims i alts que deixaran el cel una mica enteranyinat. A més, al final del dia el cel quedarà ennuvolat a l’extrem nord del país.
Les temperatures pujaran tant les mínimes com les màximes, on ja no esperem glaçades excepte a punts de muntanya. Al migdia, els valors s’enfilaran fins als 17 o 20ºC.

De cara als pròxims dies esperem un petit canvi de temps durant divendres, on ens arriba un front que portarà ruixats, sobretot al Pirineu i Prepirineu, i a la resta una nova davallada dels termòmetres que augmentarà la sensació d’hivern.