A Sant Fruitós de Bages, els bombers van rescatar un home i un nen al Gorg dels Tres Salts, després que s’hi llancessin i no poguessin sortir de l’aigua. És exactament el mateix lloc on, fa només dues setmanes, va morir un noi de 14 anys. 

En aquest cas, els dos implicats en aquest incident n’han sortit il·lesos i, de fet, la persona que va trucar a emergències ja va avisar que no hi havia risc que s’ofeguessin, sinó que havien quedat atrapats entre unes roques i no podien sortir d’allà. Un dels dos va relliscar i va quedar atrapat en aquest punt i, l’altra, en voler ajudar-lo, tampoc va poder-ne sortir. Per això van mobilitzar-se els grups aquàtics dels bombers i, amb una corda, els van ajudar a sortir un per un. Cap dels dos ha patit més danys que el propi ensurt. 

 

Una dona va morir divendres

Un cap de setmana que ja va començar amb molt males notícies a Sant Fruitós, després que una dona de 80 anys morís després de caure a les vies del tren de mercaderies del poble.

La dona va travessar pel mig dels rails que passen per Sant Iscle, va relliscar i va caure. Això va ser poc abans que passés el tren, que va poder parar a temps en veure-la estesa a terra, però quan els cossos d’emergència van arribar a lloc, ja no van poder fer res per salvar-li la vida, que hauria perdut arran de la caiguda. La dona anava acompanyada del seu marit, que va assegurar que els dos sortien a caminar molt sovint per aquella zona. Per allà on va travessar, no hi havia cap barrera, però sí que estava indicat la prohibició de pas per a vianants.