“Refugiades no esteu soles” una jornada per ajudar als refugiats

189

 

“Refugiades no esteu soles” és el lema de l’activitat que es durà a terme aquest dissabte a la plaça Sant Antoni Maria Claret per conscienciar als nens i nenes de Sallent sobre la problemàtica. Serà una jornada plena d’activitats des de les onze del matí fins a les quatre de la tarda, amb un dinar inclòs, on els beneficis es destinaran íntegrament als refugiats.

Neus Sunyer, membre de l’Agrupament Roques Albes, explica com va sorgir la idea:

“És una realitat que estan vivint nens de la seva edat, que no poden anar a l’escola i que viuen en tendes”, assegura Sunyer. Fer-ho veure als nens és l’objectiu de la jornada.

Així, la diada començarà a les onze del matí amb una acampada a la plaça Sant Antoni Maria Claret i després els nens i nenes gaudiran d’un migdia ple de jocs i tallers per a ells. Cap a les dues del migdia, a més, es farà un dinar popular a base d’amanida de pasta i pollastre amb xampinyons, que té un cost de 7 euros, també destinats als refugiats. Finalment, per acabar la jornada, hi haurà una xerrada-café, on veurem el documental “Els camps de la mort”. Aquesta és una activitat pensada per a petits i grans, per posar en comú els pensaments i dubtes sobre la problemàtica.

Aura Ribera, també membre de Roques Albes, explica en què consisteix.

Pel que fa a la participació, Sunyer assegura que l’organització espera que la major part dels nens i nenes de l’esplai, així com els interessats, s’acostaran a la plaça per intervenir a la diada.

Els tiquets es podran adquirir a l’Ateneu Rocaus de divendres, dissabte i diumenge de les sis de la tarda fins les nou del vespre. Els dies de cada dia són dimarts i dimecres de les vuit fins les deu del vespre. Per altra banda, també es podran comprar a l’Agrupament Roques Albes, els dissabtes de set a vuit del vespre. A més, també es pot enviar un correu electrònic a roquesalbes@gmail.com, via facebook o contactant amb els monitors i monitores de l’esplai.

Aquí us deixem amb el programa:

Refugiades no esteu soles