Recta final pel Carnaval: la cursa de la 69ena i el Frikibingo encenen Sallent

158

Menys de deu dies perquè comenci el Carnaval i Sallent ja està que bull. Així ho han demostrat els centenars de persones que aquest cap de setmana van participar de la Cursa de la 69ena i el Frikibingo Premium.

La gatzara va començar dissabte al matí amb la cursa de la 69ena, que organitzen les ‘Sense nom’. Grans i petits van gaudir dels dos recorreguts que s’havien establert, de 3,5 i 7 quilòmetres, i van completar una jornada tant esportiva com festiva. Un cop finalitzada la cursa, les ‘Sense nom’ van anunciar sorpreses i grosses de cara al sopar a l’Envelat del 24 de febrer.

No us perdeu el vídeo-reportatge que en va fer Joan Griera:

 

La disbauxa de veritat, però, va arribar a la nit amb el ‘Frikibingo Premium’. Més de 400 persones, ornamentades amb tot tipus d’accessoris, van omplir a vessar l’Envelat per cantar i ballar a ritme de cançons i artistes tant dispars com: Massiel, Aspencat, Dr. Slump, o David Civera.

Mireu el vídeo que va fer Pitu Galobart, en un dels molts moments àlgids que va haver-hi al llarg de la nit.

 

El proper dijous 23 de febrer, Sallent donarà el tret de sortida al Carnaval, que s’allargarà fins el dimecres 1 de març, i que enguany celebra el 40è aniversari després de la seva recuperació un cop va acabar la dictadura. Un aniversari que ha vingut precedit de grans actes i sorpreses com la representació dels ‘Pastorets del Carnaval 4.0’ o l’àlbum de cromos dels cartells de les quaranta edicions del Carnaval.