Ramon Mirabet i el joc de nit, activitats estrella d’una Setmana Jove de Sallent amb gairebé 400 participants

164
Joves participants de la Setmana Jove de Sallent
Joves participants de la Setmana Jove de Sallent

400 nens i joves van participar de la Setmana Jove de Sallent, que es va fer la setmana passada del 8 al 14 de maig. Unes xifres que consoliden aquesta iniciativa de la Turbina, l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Sallent. Així ho expressa el regidor de joventut, Jonatan Caro, que valora “molt positivament” la resposta al conjunt d’activitats programades, i que considera “ajuden a donar a suport a les necessitats dels joves i a comprometre’ls més amb la vila de Sallent”.

I és que al llarg d’aquests 7 dies s’ha pogut fer un gran nombre d’activitats. Els tornejos de vòlei platja i futbol van comptar amb la participació d’un centenar de joves repartits en equips de mínim 4 persones. Joan Griera en va fer un vídeo-reportatge:

Divendres va arribar el joc de nit, un dels plats forts de la setmana, que va tenyir Sallent de lila -el color de la samarreta identificativa que portaven- amb un total de 20 equips d’entre 6 i 12 joves, que van recórrer el poble fent jocs i proves amb l’ajuda d’uns 25 voluntaris. L’equip guanyador va ser el número 19 amb 85 punts seguit per l’equip número 1, amb 84 punts. L’activitat va concloure amb un sopar a Contramestres on es van donar els obsequis als guanyadors.

Una altra activitat estrella de la Setmana Jove i novetat d’aquest any va ser el concert de Ramon Mirabet, dissabte a la Plaça de la Pau. Un concert gratuït al qual van assistir prop de 150 persones. El jove cantautor que va posar música a l’anunci d’Estrella Damm l’any passat amb ‘Those little things we are’, va omplir la plaça de Sant Pau de grans i petits que seguien hipnotitzats el ritme de les cançons. A l’escenari hi van faltar les segones veus del cor que normalment l’acompanya i que per otitis- segon va explicar el mateix Mirabet- no va poder venir. Sí que va comptar amb la incorporació de la cantant Olivia Atkinson per interpretar un parell de cançons, entre elles, “One Cup Of Coffee”.  Mireu el vídeo amb un dels moments àlgids:

 

Dissabte també es va organitzar una jornada participativa amb vermut i DJ on els joves van poder fer les seves propostes i aportacions a la Regidoria de Joventut mitjançant una dinàmica de pòst-its. La clausura de la setmana va ser diumenge amb un Làser-tag, una proposta innovadora on hi van participar un total de 60 joves.