Rafa Martínez, presentat: “La meva primera opció sempre ha estat tornar a casa”

180
Rafa Martínez amb la nova samarreta del BAXI Manresa i el que serà el seu dorsal.
Rafa Martínez amb la nova samarreta del BAXI Manresa i el que serà el seu dorsal.

L’afició del Baxi Manresa esperava aquest moment amb candeletes. Aquesta tarda per fi s’ha presentat Rafa Martínez al pavelló del Nou Congost. Un acte obert per a tothom en el qual hi ha participat un centenar d’aficionats del club. La roda de premsa s’ha adaptat a la “nova normalitat” i el club ha indicat als aficionats respectar la distància de seguretat i ha dispensat gel hidroalcohòlic per tota la instal·lació. A la pista, Rafa Martínez ha estat acompanyat de Josep Sáez, president del Baxi Manresa i Jordi Mestres, president de Baxi, patrocinador principal del club.

La presentació de Rafa Martínez ha anat acompanyada de l’estrena de la nova equipació pel nou curs 2020-2021. El principal canvi en aquest sentit és que la franja blavosa que els jugadors duien al centre de la indumentària ara la duran a la part lateral.

Rafa Martínez, una mirada d’il·lusió

Té 35 anys, però la seva mirada era la d’un nen petit que fa realitat el seu somni. En el cas del Rafa per segona vegada després de dotze anys triomfant en el bàsquet estatal i europeu. El fill pròdig ha tornat a casa i aquesta sempre ha estat la seva prioritat.

En aquest sentit, explicava que ha tingut una oferta important de l’Unicaja de Màlaga però, tot i això, les ganes de tornar a casa sempre han estat més importants. Rafa Martínez signa per un any però no descarta seguir sempre que físicament es trobi bé. Assegura que durant la fase final s’ha sentit molt bé i que manté la il·lusió de seguir jugant, més si és al club de la seva vida.

Pel que fa al seu rol dins l’equip, el santpedorenc ve “pel que se’m demani”.

Martínez també ha parlat sobre el fet de jugar només una competició, acostumat a una carrera de compaginar diverses competicions entre Espanya i Europa. Diu que arribaran “més frescos als partits” i que pot ser bo “per l’estil d’equip que vol Pedro Martínez”.

Recupera el més destacat de a presentació del Rafa Martínez.