Molts comerços de Sant Fruitós de Bages s’han bolcat en la iniciativa i col·laboren amb l’associació que promou la ràdio del poble amb un producte o descompte del seu establiment.

El premi serà pel que tingui les 3 darreres xifres del sorteig de la loteria del nen del 6 de gener de 2017. Fins aleshores es podran anar incorporant regals a la Panera i es podran seguir pel web de radiosantfruitos.cat.

De moment el lot de productes compta amb lot de vins del Nou Celler, descompte de 30 euros en carburant i neteja de cotxe al PetroPintó, 2 menús a Can Ladis, te i mel de La Flor del Pirineu, llonganisses de Cal Marquet, lot de regal de Foto Isidre, un val per a un tortell de la Pastisseria Dani, un mes de ioga a El Raconet de les Emocions, dos pollastres de la pollastreria, un mes gratis al gimnàs V20, una samarreta, una motxilla i un bolígraf de La Xarxa, 2 esmorzars al Delicious, 1 coca del Forn de Cabrianes, 1 espatlla de pernil del Bon Àrea, val de 15€ en peix a la Mar de Bo, un val de regal pel taller de carnestotles de Parèntesi, 1 rentat i tallat de cabells a la perruqueria Mas, 2 esmorzars del bar del Nexe, un lot de paelles de la Ferreteria Maxma, 1 lot de regal de la llibreria Ferrer, i 2 menús migdia de la Fonda Sant Benet, uns auriculars de Joanan33@, un pollastre i 7 canelons de La Cuina del Bosquet.

Es podran comprar números per 1 euro als mateixos membres de la ràdio, a les paradetes que muntem i a establiments col·laboradors abans del sorteig. En podeu comprar a Foto Isidre i La Cuina del Bosquet.

Els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a l’Associació Ràdio Sant Fruitós.