Ràdio Sant Fruitós organitza un debat obert amb tots els candidats a les eleccions municipals

198
Cartell eleccions municipals debat Ràdio Sant Fruitós, 2015

Ràdio Sant Fruitós organitza un debat obert amb tots els candidats a les eleccions municipals, al Nexe el dimecres 20 de maig a un quart de nou del vespre.

Ja són gairebé més de dues les setmanes que portem de campanya electoral. A banda de les entrevistes que vam fer als candidats i que podeu escoltar a ràdiosanfruitos.cat, la ràdio ha organitzat un debat amb tots els candidats abans de les eleccions.
Sebas Ayala, serà l’encarregat de moderar el debat, que tindrà un límit de temps per a cada candidat i després un torn obert de preguntes pels assistents al debat.

Amb el debat, la ràdio pretén oferir un servei públic en un moment decisiu del poble. Ayala, explicava en declaracions a Ràdio Sant Fruitós que espera que el debat serveixi per aclarir dubtes entre els indecisos i fomentar l’esperti crític al poble, políticcament i socialment.

A Sant Fruitós els candidats que es presenten són, per ordre alfabètic segons el cognom són: Jordi Aleu Alcañiz per Plataforma per Catalunya, Joan Carles Batanés Subirana per Gent Fent Poble, Mercè Casals Martínez de Convergència i Unió, Tomàs Casero Garcia del Partit Socialista per Catalunya – Candidatura de Progrés, Diego J. Manuel Garcia Piñero pel Partit Popular, Lídia Giménez Garcia per Alternativa per Sant Fruitós – Entesa, però al debat hi assistirà el segon Diego Casas Torres, Àdria Mazcuñán i Claret per Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal.