Quim Masferrer porta l’espectacle Bona Gent a Sallent

154

Quim Masferrer actuarà a la Fàbrica Vella de Sallent aquest divendres a les sis de la tarda. En una entrevista a Ràdio Sallent, Masferrer explica que “Bona Gent és un espectacle per homenatjar als espectadors”. La Fàbrica Vella de Sallent ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

La gira de l’espectacle Bona Gent, de l’actor Quim Masferrer, arriba aquest divendres a Sallent, després de l’actuació el passat 24 de març a Cardona. L’espectacle està format per dues parts. En la primera part, Quim Masferrer fa un monòleg en què explica les experiències que ha tingut amb el públic durant la seva carrera artística. En la segona part, el públic és el protagonista de l’obra.

En una entrevista a Ràdio Sallent, Masferrer assegura que “els espectadors que assisteixin al teatre seran homenatjats”. Quim Masferrer explica també que “l’essència de Bona Gent és que cada espectacle és diferent, únic i irrepetible”. L’espectacle Bona Gent acumula ja una cinquantena d’edicions, tot i això, Masferrer assegura que “la gira funciona molt bé” i afegeix que “la gira serà llarga”.

L’espectacle Bona Gent serà divendres dos quarts de nou del vespre a l’espai Cultural Fàbrica Vella i ja s’han venut totes les entrades.