Quico Tretze organitza una concert benèfic per la Meri, afectada d’ELA

137

El cantautor Quico Tretze oferirà un concert benèfic al Voilà de Manresa aquest diumenge a les 7 de la tarda, per recaptar diners per la Meri, santfruitosenca malalta d’ELA. La Meri és la impulsora del projecte LaNit del Cantautor que promou cantants del país.

La Meri rebrà ara l’agraïment de Quico Tretze, adoptiu de l’Espelt (Igualada) que anirà acompanyat del trio habitual amb Marc Mateu “Red Pèrill” al teclat i Núria Galvany al violoncel.


La Meri està treballant en diferents tractaments per mirar de frenar la ELA. Uns tractaments que en molts casos tenen preus elevats. Per això, tots els diners que es recaptin aniran destinats a ajudar-la, a través del sistema de taquilla inversa. És a dir, la gent podrà entrar a gaudir del concert i després donar la quantitat de diners que valori que ha de pagar.
L’Esclerosis Lateral Amiotròfica, ELA com se l’anomena, és una malaltia neuromuscular en la qual les motoneurones, un tipus de cèl·lules nervioses, que controlen el moviment de la musculatura voluntària, disminueixen de forma gradual el seu funcionament i moren, provocant debilitat i atròfia muscular.


El concert és aquest diumenge a les 7 de la tarda al Voilà de Manresa.