Qui serà què al nou equip de govern de Santpedor

301
Presentació llista d'ERC Santpedor 2015

Xavier Codina ja té ultimat quines funcions desenvoluparan els membres de la llista d’Esquerra Republicana que formaran equip de govern juntament amb ell. Així, Agustí Comas serà primer tinent d’alcalde i s’encarregarà de les regidories de Cultura, Ensenyament i Participació Ciutadana. La segona tinent d’alcalde serà Núria Barba, que s’ocuparà de les carteres d’Esports i Igualtat. Josep Illa, autor de vàries obres sobre l’entorn natural del poble, assumirà la regidoria d’Urbanisme i de Medi Ambient. Per la seva banda, Judit Raja assumirà la regidoria d’Hisenda i de Règim Interior; Laura Tarradellas abraçarà les àrees de Serveis Socials i Salut; Ferran Balcells s’encarregarà de Joventut i Patrimoni i Antoni Valverde farà el propi amb la regidoria de Comunicació. L’alcalde, Xavier Codina, assumirà la cartera de Via Pública -que ja gestionava en l’anterior mandat- i probablement també les de Promoció Econòmica i Turisme, a més de la de Governació.

En l’equip del nou batlle destaca l’aposta per la renovació i els independents. I és que d’aquestes persones només dues tenen experiència dins d’un Ajuntament: el mateix Xavier Codina i Agustí Comas. Pels altres sis regidors aquesta legislatura serà la primera experiència en política municipal. Dels vuit regidors, a més, la meitat són independents i no militen a Esquerra Republicana.

Codina preveu aprovar el nou cartipàs al plenari de l’Ajuntament del tres de juliol, fer poc després el primer ple ordinari i començar a treballar normalment aquell mateix mes.