Queralt del Águila serà la primera manresana que jugarà a l’OK Lliga femenina, la màxima divisió estatal d’hoquei patins

136

A l’Esport i Punt hem parlat amb Queralt del Águila, una jove manresana que ha arribat a l’elit de l’hoquei patins femení a les files de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins. Formada al Club Patí Manresa, del Águila va decidir fer un salt a la seva carrera fitxant pel club igualadí. Aquesta temporada amb el primer equip de l’entitat ha aconseguit l’ascens a l’OK Lliga femenina, la màxima divisió estatal d’aquest esport.

La Queralt es va introduir al món de l’hoquei patins de casualitat. Quan tenia set anys va provar aquest esport a l’extraescolar que el Club Patí Manresa va muntar a la pista de la Font dels Capellans. Des de llavors ha jugat a totes les categories inferiors del club manresà fins a aconseguir l’ascens amb el primer equip femení, de la Segona Catalana a la Primera. Llavors va posar rumb cap a Igualada després d’assistir a un campus d’estiu i ser reclutada per Maria Fernández “Pulgui” qui ha estat la seva entrenadora fins aquesta temporada.

Vols saber què suposa per la Queralt del Àguila ser la primera manresana que jugarà a l’OK Lliga la temporada vinent? Doncs no et perdis la seva entrevista.