Tres jugadors del futbol base de l’AE Sallent i un entrenador van participar a Puertollano al Campionat d’Espanya de futbol sala, representant la selecció de Catalunya. El tècnic d’esports de l’Ajuntament de Sallent, Joan Martí, explica que “cada setmana es feien proves a 40 jugadors i finalment se’n seleccionaven 12 per representar Catalunya”. En total, dos sallentins van representar l’equip infantil i dos sallentins més l’equip cadet, un d’ells com a seleccionador.

Tres jugadors i un entrenador de l’AE Sallent van representar la Selecció Catalana de Futbol Sala al Campionat d’Espanya d’Autonomies a Puertollano, els dies 12, 13 i 14 d’abril, en què hi participaven les categories de futbol base benjamí, aleví, infantil i cadet.

En categoria infantil, el porter Julen Fernandez Da Silva i el jugador Yassir Abbadi de Sallent, van representar la selecció de Catalunya i en categoria cadet van participar el jugador de l’AE Sallent Albert Parcerisas i l’entrenador Salva Pulido. El tècninc d’esports de l’Ajuntament de Sallent, Joan Martí, explica que “l’entrenador de l’AE Sallent, Salva Pulido, porta bastants equips del futbol base del municipi i va seleccionar el jugador del cadet amb millor nivell”.

Catalunya, en categoria infantil, va guanyar 8 a 7 a Castella la Manxa, però va quedar en tercera posició després de perdre contra la campiona Andalusia, i en categoria cadet van perdre els tres partits de la fase de grups.