Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Quatre rutes antirepressives passaran per pobles del Moianès i el Bages per denunciar la persecució del feminisme anticapitalista

Aquest diumenge es posen en marxa 4 rutes pel Moianès i el Bages per denunciar la persecució del feminisme anticapitalista arran del fets del 8M de 2019.

És una iniciativa del grup de suport de la campanya “Hi érem totes” per donar a conèixer el cas de les 10 encausades per la vaga feminista que es va fer el dia de la dona de l’any 2019. I és que la Fiscalia demana 19 anys i mig de presó i multes que van fins als 23.000 euros.

Aquestes marxes tenen com a punt de partida i parada diferents pobles del Bages i el Moianès, en una hora concreta que ha detallat el grup a través de les xarxes socials. Allà, els diversos col·lectius implicats o interpel·lats tenen previst explicar el cas i fer difusió del mateix.

La ruta antirepressiva començarà a les 10h del matí amb un esmorzar a quatre punts diferents de Manresa i acabarà amb un dinar a l’Ateneu Popular del Moianès, a Moià. Està previst passar i aturar-se en un total de dotze dels pobles on hi ha entitats adherides a la campanya. Són Artés, Calders, Cardona, Monistrol, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Fruitós, Sant Joan, Sant Vicenç, Santpedor i Súria. 

Aquesta jornada forma part de les activitats que es fan un cop al mes des del grup de suport amb l’objectiu de fer difusió del cas, denunciar la repressió i recollir fons pel judici.