Quatre persones han mort per coronavirus en les darreres hores als hospitals manresans

87

La Fundació Althaia ha confirmat avui dimarts que una persona ha mort per coronavirus als hospitals manresans que gestiona. Això, sumat a les tres persones que han perdut la vida també pel virus en les darreres hores a l’Hospital de Sant Andreu, eleven les morts totals a Manresa fins a les 171.

Una jornada de dimarts, la qual Althaia ha tancat amb 175 pacients ingressats per la Covid-19 entre l’Hospital Sant Joan de Déu, la Clínica Sant Josep i el Centre Hospitalari. Són cinc menys que ahir dilluns. Pel que fa a les altes, Althaia ha confirmat avui 25 de noves que situen la xifra total en 735. A més, des de l’arribada dels tests PCR, 76 professionals han donat positius i 10 estan pendents dels resultats.

Pel que fa a l’Hospital de Sant Andreu, avui hi ha hagut sis ingressos derivats de la Fundació Althaia. Ara mateix, hi ha 132 persones ingressades per coronavirus a les unitats d’aïllament de l’hospital. Les tres víctimes confirmades pel virus en les darreres hores eleven la xira a 33 defuncions totals.

D’altra banda, hi ha 32 treballadors de l’Hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa, i 4 més que també són a casa de manera preventiva, pendents de realitzar el test o de rebre resultats.