La Fundació Althaia ha confirmat avui dimarts que una persona ha mort per coronavirus als hospitals manresans que gestiona. Això, sumat a les tres persones que han perdut la vida també pel virus en les darreres hores a l’Hospital de Sant Andreu, eleven les morts totals a Manresa fins a les 171.

Una jornada de dimarts, la qual Althaia ha tancat amb 175 pacients ingressats per la Covid-19 entre l’Hospital Sant Joan de Déu, la Clínica Sant Josep i el Centre Hospitalari. Són cinc menys que ahir dilluns. Pel que fa a les altes, Althaia ha confirmat avui 25 de noves que situen la xifra total en 735. A més, des de l’arribada dels tests PCR, 76 professionals han donat positius i 10 estan pendents dels resultats.

Pel que fa a l’Hospital de Sant Andreu, avui hi ha hagut sis ingressos derivats de la Fundació Althaia. Ara mateix, hi ha 132 persones ingressades per coronavirus a les unitats d’aïllament de l’hospital. Les tres víctimes confirmades pel virus en les darreres hores eleven la xira a 33 defuncions totals.

D’altra banda, hi ha 32 treballadors de l’Hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa, i 4 més que també són a casa de manera preventiva, pendents de realitzar el test o de rebre resultats.